Reon door de ogen van een klant

Als aannemer kunnen we een heel boekwerk schrijven over hoe we onszelf zien, ons vakmanschap en waarom we geloven dat we betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand werk leveren. Maar we geloven in eerlijkheid en transparantie, dus laten we onze klanten het woord doen. Een bijzonder koppel, Stijn (32) en Bethany (27), heeft ons hun ervaringen gedeeld nadat we hun prachtige Tiny house hebben gebouwd. Lees verder om meer te weten te komen over wie we zijn door de ogen van dit gelukkige en inspirerende stel.

schedule 16 mei 2024
bookmark_border Laatste nieuws
create

Het begon meer dan vijf jaar geleden, toen Stijn en Bethany voor het eerst een foto zagen van een Tiny house. Sindsdien zijn ze gepassioneerd door het idee van minimalistisch wonen en een huis op maat ontwerpen. Samen hebben we meer dan een jaar doorgebracht om hun droomhuis tot leven te brengen.

Waarom spreekt het concept van Tiny wonen jullie zo aan?

"Het zelf mogen ontwerpen en kleiner wonen geeft ons een gevoel van vrijheid," legt het stel uit. "Niet afgeleid worden door materiële zaken en kunnen wonen te midden van de natuur, maar toch dichtbij de stad zijn, is voor ons erg aantrekkelijk. Bovendien is het tegenwoordig erg moeilijk om een betaalbaar huis te vinden dat aan onze wensen voldoet. Natuurlijk waren we ons ervan bewust dat we veel ruimte inleveren door in een woning van 36m2 te gaan wonen. De voordelen wogen zwaarder dan dit enige nadeel.’

‘Reon neemt de tijd om naar je ideeën te luisteren en met hun expertise in prefab woningen bouwen wisten we dat we in goede handen waren met ons ambitieuze project.’

Waarom hebben jullie je tiny house door ons laten bouwen?

"We hebben verschillende opties overwogen," vertellen ze. "Als we het zelf hadden gedaan, had een van ons moeten stoppen met werken. Dat was geen optie. Gelukkig hoorden we via via over Reon Aannemers en hun expertise in prefab bouwen. Dit leek ons de ideale oplossing, omdat we ons huis elders wilden bouwen en op locatie wilden laten plaatsen, precies zoals Reon Aannemers dat doen."

‘Met REON was vrijwel alles mogelijk, ze dachten actief met ons mee waardoor we geen enkele concessie hoefden te doen.’

Het stel is erg tevreden over hun samenwerking met ons. "We wilden veel dingen anders doen en met Reon Aannemers was vrijwel alles mogelijk. Ze dachten actief met ons mee tijdens het ontwerpproces, waardoor we geen enkele concessie hoefden te doen. De tekenaar op kantoor was zeer toegankelijk, nauwkeurig en duidelijk, wat het hele proces heel prettig maakte."

Hebben jullie ergens spijt van gehad?

"Absoluut niet," zegt het stel vol overtuiging. "We hebben in totaal 3,5 jaar besteed aan het uitdenken en realiseren van ons idee. Dit is een tip voor iedereen die ook een Tiny house wil bouwen: neem de tijd om elk detail te overwegen. Met onze Tiny house genieten we van lagere kosten, hebben we de vrijheid om onze buren te kiezen en zijn we niet gebonden aan een overweldigende hypotheek voor de komende jaren. We zijn hier ontzettend blij mee."

Dankzij Stijn en Bethany hebben we een glimp gekregen van de impact die ons werk kan hebben op het leven van onze klanten. Bij Reon Aannemers zetten we ons al ruim 45 jaar in om dromen werkelijkheid te maken, met elk huis dat we (ver)bouwen.